Φόρτωση...

LAMART τηγάνι γκριλ χυτοσίδηρος LT1063 σίδηρος 24εκ

19,90 €
Σε απόθεμα
Μόνο 3 έμμεινε
Κωδικός
044448
LAMART τηγάνι γκριλ χυτοσίδηρος LT1063 σίδηρος 24εκ (6420715)

Περιγραφή
Τηγάνι γκριλ από χυτοσίδηρο - Υψηλής ποιότητας, σταθερό, ανθεκτικό υλικό.
Τα εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα αντιστέκονται στο τρίψιμο και τη διάσπαση.
Αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία έως 280 ° C.
Ο ποιοτικός χυτοσίδηρος συνδυάζει χαμηλή πρόσφυση με υψηλή μηχανική και χημική αντοχή των πιάτων.
Το εσωτερικό στρώμα του οδοντωτού ή σχήματος πυθμένα επιτρέπει τη μαγειρέματος με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά για να εξασφαλιστεί η μη συγκόλληση και η σνακ.
Η λαβή μεγάλου μεγέθους εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή βάρους και ασφαλές κράτημα.
Παρά το βάρος του, οι δίσκοι από χυτοσίδηρο επιτυγχάνουν τις καλύτερες δυνατές ιδιότητες θερμικής αγωγιμότητας και συσσώρευσης.
Εύκολη συντήρηση και καθαρισμός.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.

*Πριν την πρώτη χρήση!

Πλύντε το νέο σας μαντεμένιο σκεύος με ζεστό νερό πριν το χρησιμοποιήσετε. Η επιφάνεια του δεν χρειάζεται κάποια άλλη προετοιμασία και, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, είναι έτοιμη για χρήση.

Καθαρισμός - Συντήρηση

Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μην αφήνετε το σκεύος σας με νερό για να μουλιάσουν τυχόν κολλημένα υπολείμματα φαγητού, ώστε να το καθαρίσετε πιο εύκολα: στα μαντεμένια σκεύη δεν αρέσει η συνεχής επαφή με το νερό (μπορεί να εμφανιστεί επιφανειακή σκουριά). Είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιήσετε υγρό πιάτων ή σαπούνι για να το καθαρίσετε γιατί μειώνεται η αντικολλητική πατίνα που έχει δημιουργηθεί στην επιφάνειά του. Καθαρίστε το με την ειδική αλυσίδα καθαρισμού ή με ένα σφουγγάρι. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες θα φύγουν με την χρήση της αλυσίδας καθαρισμού. Στεγνώστε το σκεύος σας αμέσως μετά τον καθαρισμό του με μια πετσέτα και βάλτε το σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά ώστε να φύγει όλη η υγρασία.

Στη συνέχεια, απλώστε ένα λεπτό φιλμ από φυτικό έλαιο (για παράδειγμα, ηλιέλαιο, σπορέλαιο σε όλες τις επιφάνειες του σκεύους (μέσα-έξω). Απλώστε το φυτικό έλαιο με ένα πρόχειρο πανί ή χαρτί κουζίνας και βάλτε τόσο ώστε το σκεύος σας να μην γυαλίζει. Αν το σκεύος σας γυαλίζει σημαίνει ότι έχετε βάλει περισσότερο φυτικό έλαιο από όσο χρειάζεται. Συνιστούμε να μην βάζετε παραπάνω φυτικό έλαιο γιατί το σκεύος σας μετά θα "κολλάει" στα χέρια σας. Με το φυτικό έλαιο προστατεύεται ο χυτοσίδηρος (μαντέμι) από τη σκουριά και προετοιμάζετε την επιφάνεια του σκεύους για το επόμενο μαγείρεμα.

Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο για την συντήρηση γιατί δεν βοηθάει τόσο πολύ στο σχηματισμό πατίνας (φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο για το μαγείρεμα!).

Μην αποθηκεύσετε ένα μαντεμένιο σκεύος βρεγμένο και χωρίς να το έχετε αλείψει με φυτικό έλαιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να σκουριάσει

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος (κιλά) 2.100000
Κατάσταση Καινούριο
Brand LAMART
Μοντέλο LT1063
Part Number LT1063
Εγγύηση 12 μήνες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:LAMART τηγάνι γκριλ χυτοσίδηρος LT1063 σίδηρος 24εκ
Η Βαθμολογία σας